De wereld van morgen in beeld

Samen met jou staan aan de vooravond van vele veranderingen. Het klimaat dat veranderd, de maatschappij die zich allerlei kanten op manoeuvreert, consumenten die steeds slimmer worden en de cultuur die soms langzaam, soms sneller evolueert.
Red Sun Video Concepts brengt jouw impactvolle visie, bedrijf, product of dienst op een eigenzinnige manier in beeld. Zo laten we samen zien hoe jij morgen het verschil maakt.
int·ter·net·ver·vui·ling (de; v)
1 Content zonder strategie
Wij houden niet van vervuiling. En gebruiken je merkfilm graag meerdere keren opnieuw. Zo maken we van één videocampagne 24 TikToks, behind-the-scenes en een vlog. Dat kan alleen met de juiste strategie die de doelgroep wél activeert, inspireert en motiveert.

Zo produceren wij jouw video

Één merkfilm is nog geen campagne

ALLEEN DE BESTE TAKES
De beste takes van jouw video verwerken we tot de film voor jouw campagne. Meerdere video’s nodig? Het beeldmateriaal kunnen we hergebruiken voor optionele re-edits.

SOCIAL CONTENT VIDEO'S
Van alle beelden maken we ook aparte filmpjes die je kunt inzetten voor je social media zoals TikTok en reels.

ALLE BEELDEN ZIJN VAN JOU
Alle beelden, de raw footage, die we hebben geschoten zijn ook echt van jou. Achteraf krijg je de map met de footage die je eindeloos kunt gebruiken.

ADVERTENTIE CAMPAGNE VIDEO'S
De beste beelden en kern van je verhaal in een effectieve advertentiecampagne. Gemonitord door onze ervaren ad-specialisten. Zo bereik je binnen 15 seconden je doelgroep.

LAAT WETEN WAAR JIJ VOOR STAAT

CASE: GROENLINKS NOORD-BRABANT 2023

GroenLinks Noord-Brabant wilde met video een gezicht geven aan de partij. Daarmee wilde ze een groep kiezers bereiken die gelooft dat verandering wél kan. Daarvoor is het belangrijk om te weten waar de partij voor staat: groen en sociaal. We hebben twee campagnefilms geproduceerd waarin zowel de oude als de nieuwe garde van de partij aan bod kwam. Om één groen, sociaal en duurzaam Brabant te laten zien kwamen in de fillm zowel steden, dorpen als een variatie aan natuur voor.
Duidelijke programmapunten werden verteld zonder vaag abstract te blijven. Achteraf is van geschoten beelden nieuwe social content gemaakt zoals Instagram video’s en advertenties. Door de advertentiestrategie kon GroenLinks hun bereik maximaliseren. De twee campagnefilms bereikten bij elkaar tienduizenden kiezers, die in één klap wisten waar GroenLinks voor staat. Een groot deel van die kijkers klikte door naar het partijprogramma op de website.

START OP EEN SPECTACULAIRE MANIER HET GESPREK

CASE: PLATFORM WOW X JONGE GEESTEN

PlatformWOW, in samenwerking met JongeGeesten wilde jonge skaters aantrekken voor de circulaire jongeren-challenge. Urban jongeren konden meedenken over de nieuwe bestemming van de onderdelen van de Van Brienoordbrug, door deze bijvoorbeeld te gebruiken bij de bouw van een nieuw sportcomplex. 
Door autoriteit op te bouwen via bekende Olympisch skateboarders en BMX-kampioenen als Roos Zwetsloot, Douwe Macaré en Levin Weidman werd de campagnefilm een groot succes en werd het project op de kaart gezet bij jongeren en experts in de branche.
Relvante partijen zoals een bond van ingenieurs, Rijkswaterstaat en technisch experts startte met de film het gesprek over de duurzame en creatieve bestemming van de brugonderdelen. 

Draag duurzaamheid uit

CASE: SWINKELS FAMILY BREWERS

Swinkels Family Brewers (bekend van Bavaria, Swinkels en Kroon Bier) wilde laten zien wat ze allemaal doen voor een duurzame wereld. De brouwerij richtte zich daarbij op hun B2B-klanten bestaande uit inkopers van kroegen, evenementenlocaties en festivals. Om dit doel te bereiken, ontwikkelde we een filmreeks van zes films waarin samenwerkingspartners en klanten zoals 013Tilburg, La Trappe en Brouwerij de Molen vertellen over hun duurzame partnership met Swinkels. 
De films brengen de aanjagers van de duurzaamheidsprojecten in beeld en maakte van hen ambassadeurs van Swinckels Family Brewers. Door deze aanjagers te tonen, werd de geloofwaardigheid van de duurzaamheidsprojecten vergroot en werden potentiële klanten geïnspireerd om ook met Swinckels samen te werken aan duurzame oplossingen.
De filmreeks werd verspreid via verschillende kanalen, zoals LinkedIn, de Swinkels-website en tijdens presentaties bij klanten. Met deze campagne wist Swinkels nieuwe klanten te inspireren met hun duurzame verhaal.