Kwaliteit in uitrusting maakt het verschil

dinsdag 01 november 2022
Kwaliteit in uitrusting maakt het verschil

Je hebt het vast wel eens eerder meegemaakt. Kwaliteit dat niet volledig aan jouw eisen voldoet. Waarom hebben we dat gevoel? De harde waarheid is ‘kwaliteit is er of is er niet’ daarom is het verstandig als je als ondernemer bewust bent van wat je commercieel aanbiedt of zelf inkoopt. Content in beeld brengen kost niet alleen tijd, investering en energie. Het vergt ook de nodige middelen, expertise en ‘know-how’ om het uitvoerbaar te maken daarmee tot het juiste resultaat te komen dat gewenst is. Van het apparatuur dat je kiest tot welk doel de content dient. In deze blog maak je ook een beetje kennis met onze freelancers die hiermee te maken hebben.

ERVARING IS EEN GOED BEGIN
Worden gezien als vakspecialist is het doel om nog meer zelfvertrouwen op te bouwen. Als er passie is, is er altijd een begin om kwaliteit te leveren. Dat is niet alleen in video gerelateerde content het geval maar over het algemeen in alle beroepen. Weten wat je aan te bieden hebt als ondernemer naar de klant maakt je bewust van het gehele proces van aanbod tot het afhandelen ervan. Wees daarom ook bereid jouw verhaal en ervaring te delen met de wereld via de weg van online content waar nog altijd meer te halen valt dan niet. Om meer te weten te komen over deze methode van communicatie kun je onze blog ‘Online content creatie, met een verhaal’ – klik hier. 

Zeker voor beroepen die uren bezig zijn met apparatuur en software zoals: camerabewerking, audiovisuele effecten, lichtinval etc. is investeren in kwalitatieve technologie en software belangrijk. Uiteindelijk moet er niet alleen aan de juiste knoppen gedraaid worden maar ook de knoppen die er toe doen horen mee te werken aan het geheel. Zo is er bijvoorbeeld ook content gecreëerd voor doeleinden in de crowdfunding en daarin enkele tips gedeeld in onze blog ‘5 crowdfunding tips metvideomarketing’ – klik hier

DE CREATIEVELING CENTRAAL
Van microfoons tot lichtstandaarden en videocamera’s het is allemaal te vinden voor een goedkope of duurdere prijs. Er zijn veel freelancers die hiermee werken en waar kennisdeling een middel is om de laatste versie aan te schaffen waar je ook flink voor betaald. Ook in ons team hebben we verschillende experts met een verscheidenheid aan apparatuur die jou wellicht ook aantal tips kunnen geven. Zoek je toch iets eenvoudigers wat je kan gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld je smartphone? Bekijk dan het assortiment van ‘We Are Skilled’. Even snel content maken was nog nooit zo makkelijk geweest, bekijk nu het assortiment - Klik hier. Toch op zoek naar meer expertise? Of heb je vragen? Hieronder lees je over een aantal creatievelingen uit ons team die je zou kunnen benaderen;

André Badjebeir
Afgestudeerd aan de Tilburgse academie voor Beeldende Vorming (ABV) en Human Resource Management; concepten bedenken, uitvoeren en monteren zit al van kleins af aan in het bloed. Dat werd alleen maar meer toen hij de gloednieuwe Sony FX6 Cinema Line Full-frame camera met 4K opname ‘letterlijk’ in handen kreeg. De uitrusting werd moderner en het resultaat scherper. André is creatief en van vele markten thuis als het gaat om ondernemerschap en beeldende vorming. De oprichter van Red Sun Video Concepts staat (afhankelijk van zijn agenda) open voor een kopje koffie onder het motto: “Geen cliché met André”- drink jij met hem mee? De koffie staat al warm..

Danny Wiegers
Geluid is een onderdeel dat vaak onderschat wordt maar niet bij Danny Wiegers van DSP Sound Engineering. Bij Danny staat audio centraal als het gaat om content creatie in iedere boodschap. Zonder geluid is er geen beleving. Het is een zintuig dat gestimuleerd moet worden in elke vorm van communicatie. Of in zijn woorden te noemen: “Geluid geeft diepte” vooral in de ondernemerschap als initiatiefnemer waarin nog veel te halen valt in onze moderne tijd van digitalisatie speelt geluid een steeds belangrijkere rol.

Bram Aarts
Camerawerk en belichting is waar Bram zijn licht in het duister op schijnt, of hoe hij het zou verwoorden: “Gewoon even spelen met het licht” want zonder een spotlight is het vrijwel zinloos om bepaalde content kwalitatief tot zijn recht te laten komen. Met zijn artistieke achtergrond in het belichten van objecten is hij er vaak bij met onze opdrachten. Een echte visual storyteller die ook graag verhalen van anderen aanhoort.

Juriën Cornelissen
De kracht van improvisatie ligt aan de basis van professionele content. Dat is niet anders dan voor Juriën, zo dynamisch hij is in zijn persoonlijkheid zo is hij ook tijdens het filmen van de perfecte shot. Van vele markten thuis, zo ook in zijn beweeglijke beelden die niet mogen ontbreken in originele content. Convoi Films doet al geruimte tijd sinds de beginfase gezamenlijke opdrachten met ons waarbij ze altijd klaarstaan.

Vragen of wil je meer weten over deze creatievelingen waar we mee werken? Neem nu met ons contact op – klik hier.