De video die past bij je merk

Vraag = aanbod telt niet bij film (wij bij WC-eend, verkopen WC-eend), want vaak gaat aan het aanbod nog vele ongestelde vragen vooraf. Wij stellen jou graag die vragen, zodat je met je film en strategie écht mensen weg blaast.

Doorgaans vertellen ads geen verhaal en brengen ze geen plezier of entertainment in ons leven. Door technieken toe te voegen uit de storytelling en die te koppelen aan jouw merkwaarden creëren we een idee wat past bij jou als merk met een herkenbare look en feel. Deze lijn kun je dan doortrekken op al jouw video’s.

Zo maken we het verschil tussen hak-op-de-tak-creaties en een full grown denk-tenk-machine. Een advertentie klikt iedereen zo snel mogelijk weg, een goede Netflix serie wordt uren gebingewatched. Wat wil jij voor jouw merk?

Zo ziet je shootdag er uit…

Picture this. Om 09:00 staat jouw crew klaar. Er worden lampen neergezet de camera wordt gereed gemaakt, misschien moet je wel in de make-up. En staan er acteurs en actrices hun teksten te oefenen. 
Alle shots zijn van tevoren uitgewerkt, hebben een lampje hier of daar nodig - kortom er moet veel gebeuren. Voordat het eerste shot is gefilmd is er al een wereld voor je open gegaan. Het is een dag vol indrukken en expertises in de film. Elk woord is belangrijk, Elk beeld is bedacht, maar alles voelt echt en authentiek.  

In onze concepten koppelen we merk aan emotie en zetten we dat om tot film. En dát ráákt de doelgroep

De grote première…

Gaan we hem samen kijken in een koffietentje? Laten we hem zien aan je hele team? Of wil je hem gewoon als online download ontvangen? Hoe dan ook dat linkje van jou is echt van jou. 
Je film kun je een jaar lang downloaden en je kunt hem posten op elk kanaal dat je maar hebt. Of dat verstandig is is een tweede, maar daar adviseren we je graag in! (haakje naar die social ads)