VERDER DOOR VIDEO (GROEPSTRAINING):

De complete beginner-videocursus voor ondernemers

Leer in één middag filmen, monteren en een verhaal vertellen door video: Van begin tot eind.
80% van de bedrijven gebruikt inmiddels video als marketing-tool. (Frankwatching, 2020) En dat is niet voor niets: met video kom je binnen bij je kijker, je kunt snel een vertrouwensband creëren en je verhaal wordt op een leuke interessante manier verteld, zonder dat je doelgroep de aandacht kwijt raakt. Misschien heb je daarom al wel eens geprobeerd een video te maken. Met je smartphone bijvoorbeeld. Je merkt dan dat er flink wat ingewikkelde instellingen bij komen kijken, al helemaal als je het er een beetje goed uit wilt laten zien.

Met behulp van internet kom je, als je er de tijd voor neemt, heel ver, maar zou het niet fijner zijn als je de basis gewoon kunt leren door het te doen? Zelf video’s te maken, direct feedback te krijgen en zo stapje voor stapje een ware video-expert te worden die wanneer hij maar wil de beste content kan schieten en monteren. Wij hadden het in onze carrière heel goed kunnen gebruiken. Had ons heel wat google en boekenverslind-werk gescheeld, maar het was er nog niet. En dus hebben we het zelf maar gemaakt.

In deze cursus leer je in één middag de beste video’s te maken én te begrijpen wat je aan het doen bent. Zo kan ook jij videomarketing inzetten om je bedrijf te boosten en nog sneller klanten binnen te halen.

Red Sun Video Concepts & Mediamattie

Red Sun Video Concepts maakt al jarenlang video’s voor onder andere Miele, Swinckels Brewery en de Provincie Noord Brabant . Van documentaire tot bedrijfsvideo en van livestream tot vlog. André weet vanuit z’n jarenlange ervaring de ins en outs van videomarketing en hoe je jouw verhaal het allerbeste in beeld brengt.

Mediamattie kent het klappen van de zweep als het gaat om de kracht van overtuigen door middel van wát je zegt. Kjelwyn weet hoe je een boodschap zó kunt verpakken dat je mensen bij blijft en je doel bereikt. Met de combinatie van zijn werk als voice-over en copywriter helpt hij jou een stem te geven aan jouw verhaal.

VERDER DOOR VIDEO-CURSUS:

In deze cursus nemen we je aan de hand mee en leer je in één middag ALLES om een kwaliteitsvideo te maken voor jouw bedrijf. Je krijgt gegarandeerd antwoord op de volgende vragen:
🎥 Camera, licht en geluid

✓ Welke camera gebruik ik?
✓ Met welke lens ga ik filmen?
✓ Hoe zorg ik dat m’n geluid goed klinkt?
✓ Met welk licht is m’n video het mooist?

📕 Je verhaal

✓ Wat ga ik vertellen in m’n video?
✓ Hoe trek ik de aandacht van m’n kijker?
✓ Hoe houd ik de aandacht van m’n kijker vast?
✓ Hoe knip ik foutjes op een onopvallende manier uit de video?
✓ Welke trucs kan ik na het opnemen van de video toepassen om m’n verhaal nog duidelijker te maken?
✓ Hoe maak ik m’n video nóg flitsender in de montage?

En verder:

✓ Antwoord op al jouw andere persoonlijke vragen

👉 Verschillende vormen van video komen voorbij, zoals: bedrijfsfilm, vlog, (mini-)docu, reclame, testimonial, animatie, instructievideo en salesvideo.

Word in één middag een video-expert voor het eenmalige bedrag van €1250-, excl. BTW

De prijs van de training is uitsluitend voor een groep van 5 tot 10 cursisten.